Нападателят на Милан Златан Ибрахимович е убеден, че Килиан Мбапе отново ще триумфира със световната

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович е убеден, че Килиан Мбапе отново ще триумфира със световната
Коментари Харесай

Ибра: Мбапе пак ще стане световен, но Аржентина няма да спечели повече нищо

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович е уверен, че Килиан Мбапе отново ще победи със международната купа макар изгубения край на Мондиал 2022, в който означи хеттрик и беше прецизен при осъществяването на дузпи.

Освен това той разкритикува играчите на Аржентина за държанието им след извоювания край против “петлите ”.

“В Катар бях уверен, че Аржентина ще завоюва. Ако желаете Световното състезание да бъде запомнено до края на историята, кой би трябвало да завоюва?

Лионел Меси е считан за най-хубавия в историята и ще бъде запомнен със спечелването на Мондиала в Катар. Съжалявам за Мбапе, да вкараш 4 гола в един край и да не го спечелиш е доста тъжно. Той е печелил една международна купа и ще победи с още една. Не се тормозя за него, а за играчите на Аржентина, които няма да завоюват нищо повече.

Меси завоюва всичко и ще бъде запомнен, само че останалите се държаха зле и това не може да се почита. Казвам го като експерт от високо равнище. За мен това е знак, че завоюваха един път, само че няма да го създадат още веднъж, тъй като не се печели по този начин ”, съобщи Ибрахимович пред France Inter.

Бившият голмайстор на Пари Сен Жермен също по този начин приказва за интервала си в Лига 1, както и за допустима актьорска кариера поради идната премиера на “Астерикс и Обеликс: Мисия Китай ” с негово присъединяване.

“За мен този филм е огромно нещо. Футболните почитатели ме познават от дълго време, само че това е друг свят. Дали ще стана артист? Никога не се знае, доста съм любопитен по отношение на света на киното. Трябва да благодаря на Гийом Кане за дадения късмет, само че не ме е позор да застана пред камерата. Обичам Франция, прекарах четири години в страната и пренесох френския футбол на друго равнище. Това не е надменност, а убеденост в личните ми сили ”, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР